Nyheter

Socioekonomiskt bokslut genomförs av studenter från Linnéuniversitetet!

Studenterna Jacqueline Juremark och Marcus Reinholdsson läser på Linnéuniversitetet och kommer ta fram ett socioekonomiskt bokslut för DEL-TA.

DEL-TA:s verksamhet fyller många viktiga samhällsfunktioner och förhoppningen är att vi genom detta socioekonomiska bokslut får fram samhällsvinsten som vår verksamhet bidrar med. Vi är oerhört glada för samarbetet med Jacqueline och Marcus!

DEL-TA välkomnar AD-Plast!

DEL-TA startar 2019 med nytt samarbete med AD-Plast från Anderstorp. Vi ser fram emot att hjälpa till med deras pack- och monteringsarbete.

Samarbetet mellan DEL-TA och Smurfit växer!

I 17 år har Smurfit Kappa i Nybro anlitat det sociala företaget DEL-TA och i höst är samarbetet större än någonsin. På DEL-TA i Nybro arbetar cirka 40 personer med uppdrag från förpackningsföretaget.  Läs mer 

DEL-TA utvecklar sitt café/personalmatsal

DEL-TA har nu möjlighet att erbjuda sin personal goda smörgåsar och bakverk som bereds i DEL-TA:s kök. Detta ger möjlighet till fler praktikplatser inom caféverksamhet.

Nytt samarbete med KOOKON!

DEL-TA inleder samarbete med det Öländska textilföretaget KOOKON. Vi hjälper Jeanette Fägnell med professionell sömnad av hennes fantastiska kuddfodral!

Behöver du hjälp med arbetstoppar eller renodla din verksamhet

Vi på DEL-TA hjälper till med legoproduktion, bemanning och servicetjänster.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 

 

DEL-TA utökar med syverkstad

DEL-TA utökar nu med fler tjänster och har startat upp sin syverkstad. Vi hjälper företag som har behov av diverse sömnadsarbeten såsom kläder, gardiner, kuddar, dukar och stolsdynor.

DEL-TA breddar sin verksamhet med servicetjänster

Vad behöver ditt företag/verksamhet hjälp med?

DEL-TA hjälper till med E-handel, fastighetsskötsel, kortare bemanningsuppdrag ute hos kund mm.

Tveka inte utan kontakta oss!

Läs mer >>

En krokig väg tillbaka till arbetslivet

Kollegor, morgonfika och möten innebär vardag för många. Men inte alla har möjlighet att ge sig ut i arbetslivet. DEL-TA Produktion i Kalmar erbjuder en väg dit genom rehab och arbetsträning.

Läs mer >>