Nyheter

DEL-TA får Integrationspris!

Kalmar kommun delar ut Integrationspriset 2020 till DEL-TA för flerårigt och mångsidigt arbete i syfte att integrera utlandsfödda i arbetslivet och det svenska samhället.

Leverans till Förskolan Djurängen!

Ny leverans av vårt populära “aktivitetshus”. Här har vi anpassat till de mindre barnen, allt enligt önskemål. Är ni intresserad och vill veta mer, kontakta oss.

Corona säkra era möten!

Genomför era fysiska möten Corona säkert utomhus. Fungerar även utmärkt som sol/regnskydd vid raster/uteaktiviteter på skolor, daghem, äldreboende, rastplatser och andra verksamheter.

DEL-TA bygger efter era önskemål. Kontakta oss för mer information.

Lyckat båtprojekt!

I vår syateljé har vi hjälpt en av våra kunder med att klä om båtdynor och sytt nya gardiner. Kunden blev mycket nöjd och vi tackar för förtroendet!

Socioekonomiskt bokslut genomförs av studenter från Linnéuniversitetet!

Studenterna Jacqueline Juremark och Marcus Reinholdsson läser på Linnéuniversitetet och kommer ta fram ett socioekonomiskt bokslut för DEL-TA.

DEL-TA:s verksamhet fyller många viktiga samhällsfunktioner och förhoppningen är att vi genom detta socioekonomiska bokslut får fram samhällsvinsten som vår verksamhet bidrar med. Vi är oerhört glada för samarbetet med Jacqueline och Marcus!

DEL-TA välkomnar AD-Plast!

DEL-TA inleder nytt samarbete med AD-Plast från Anderstorp. Vi ser fram emot att hjälpa till med deras pack- och monteringsarbete.

Samarbetet mellan DEL-TA och Smurfit växer!

I 17 år har Smurfit Kappa i Nybro anlitat det sociala företaget DEL-TA och i höst är samarbetet större än någonsin. På DEL-TA i Nybro arbetar cirka 40 personer med uppdrag från förpackningsföretaget.  Läs mer 

DEL-TA utvecklar sitt café/personalmatsal

DEL-TA har nu möjlighet att erbjuda sin personal goda smörgåsar och bakverk som bereds i DEL-TA:s kök. Detta ger möjlighet till fler praktikplatser inom caféverksamhet.

Nytt samarbete med KOOKON!

DEL-TA inleder samarbete med det Öländska textilföretaget KOOKON. Vi hjälper Jeanette Fägnell med professionell sömnad av hennes fantastiska kuddfodral!

Behöver du hjälp med arbetstoppar eller renodla din verksamhet

Vi på DEL-TA hjälper till med legoproduktion, bemanning och servicetjänster.

Tveka inte att kontakta oss för mer information!